MZVC Sportpark Veerse Poort

M.H. Boassonlaan 4

4333 MH   Middelburg

clubhuis / kantine 0118-681195

                     
 
 

Welkom bij MZVC.

Corona maatregelen. Op 28 september heeft het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus verscherpt. Voor de sport houden deze maatregelen in dat vanaf 29 september voor een periode van drie weken geen publiek meer welkom is bij sportwedstrijden van zowel profs als amateurs. De sportkantines gaan in deze periode dicht.


We zijn dus helaas genoodzaakt de kantine per direct te sluiten ! Trainen en wedstrijden spelen blijft nog mogelijke, maar helaas geen publiek bij de wedstrijden en geen biertje na afloop.


Daarbij blijft het belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het voetballen anderhalve meter afstand wordt aangehouden en dat de hygiene voorschriften van het RIVM worden nageleefd. Tevens moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het virus is getest.


Als we ons nu aan de maatregelen houden kunnen we hopelijk snel weer voor een drankje in de kantine terecht. Hou je dus aub aan de maatregelen, kom pas kort voor een training of wedstrijd naar het sportpark en ga zsm na een training of wedstrijd naar huis. Douche eventueel thuis, blijft niet hangen op het veld of in de kleedkamer. Beperk de duur van je aanwezigheid op het sportpark. Je mag dus ook niet blijven kijken naar een wedstrijd van een ander team. Doe het voor je club en je teamgenoten, zodat we straks weer samen de derde helft kunnen beleven.


Bestuur MZVC

VEERSE POORT

MZVC speelt zijn wedstrijden op het sportpark de Veerse Poort. Dit complex wordt gedeeld met Zeelandia Middelburg. De eerste elftallen van beide verenigingen spelen dit seizoen beiden in dezelfde 4e klasse op zaterdag.

Seizoen 2020-2021 is MZVC begonnen met 6 senioren elftallen. Net als vorig seizoen doen er 6 senioren elftallen mee in de diverse competities.MEDEDELINGEN

Vanaf dit seizoen zal op de trainingsavonden alleen nog maar betaling via pin mogelijk zijn. Dit is een proef om te kijken of we na de winterstop volledig over kunnen gaan naar pinnen (dus ook op de zaterdagen).


CORONAPROTOCOL
WEBSITE

De website van MZVC was een tijdje uit de lucht wegens het stoppen van Joomla. Op dit moment zijn we aan het kijken wat er nog op de website geplaatst moet worden. Veel wordt al gedeeld via Facebook of andere Sociale Media. De komende weken zullen we deze site aanpassen zodat er ook via de website weer informatie gedeeld en gevonden kan worden. 


AGENDA

Het is voorlopig helaas niet toegestaan dat er met publiek wordt gespeeld.BARBECUETOERNOOI

Het grootste evenement van het jaar is ongetwijfeld het barbecuetoernooi. We hopen ook in seizoen 2020/21 weer een barbecuetoernooi te kunnen organiseren. De laatste informatie hierover vind je op de website van het toernooi of op facebook.
www.barbecuetoernooi.nl


SPONSOREN 2020/21